Zlatan poängräddare i comebacken
نوشته شده توسط : Alisa

Manchester United var på väg mot sin andra förlust på hemmaplan i Premier League. Zlatan Ibrahimovic räddade en poäng från straffpunkten i matchens sista minut, men mentalt var 1 - 1 hemma mot Everton en förlust. Es war Zlatan, rettete den Red Devil wieder, der rote Billiga Fotbollströjor in der Verletzungszeit zog.

Everton tog ledningen i den 22:a minuten, när mittbacken Phil Jagielka bjöd på en akrobatisk spark som fick bollen att slinka mellan Manchester United-keepern David De Geas ben efter en hörna.

United försökte trycka på för att få in en kvittering och i paus bytte man in den nyligen skadade stjärnan Paul Pogba. Men hemmalaget hade svårt att få hål på Everton. Med 20 minuter kvar att spela hittade Zlatan Ibrahimovic nätet, men då höjde den assisterande domaren sin flagga för offside och målet dömdes bort. Målet var Zlatans 16:e i Premier League den här säsongen i Manchester United tröja.

Ibrahimovic trodde att han kvitterat till 1-1 med 20 minuter kvar av matchen men fick målet underkänt för offside, en hårfin sådan. Efter många om och men blev det en comeback att minnas, både för United och lagets supersvensk. Med detta resultat slösades ytterligare en chans att knappa in på toppen bort.